Kirurgiset hoidot ja implantit

Perushammashoidon lisäksi vastaanotollamme tehdään myös kirurgisia hoitoja: mm. puhkeamattomien tai osittain puhjenneiden viisaudenhampaiden poistoja, implanttihoitoja, suun alueen tulehdusten kirurgisia hoitoja ja suun limakalvosairauksien hoitoja.

Titaanista valmistettu implantti eli keinojuuri on luonnollisin tapa korvata kokonaan puuttuva oma hammas. Implanteilla voidaan korvata yksittäinen hammas, muutama puuttuva hammas tai hampaattoman leuan koko purenta.

Implanttihoidon aluksi tehdään yleistarkastus ja otetaan tarvittavat röntgenkuvat hoidon suunnittelua varten. Tarvittaessa suuhygienisti tekee hampaiden kiinnityskudosten perushoidon ja puhdistuksen. Itse implantin asetus on paikallispuudutuksessa tehtävä, yleensä varsin lyhyt kirurginen toimenpide.

Implantin luutumisen jälkeen – tavallisesti n. 2-5 kuukauden kuluttua – hampaistosta otetaan jäljennökset ja implantin päälle valmistetaan tarkasti sopiva kruunuosa.

Potilaan omavastuuosuus implanttihoidon kustannuksista on ensimmäiseltä implantilta alkaen 1 850 - 2500 € ja seuraavien, samalla käyntikerralla asetettavien implanttien osalta alkaen 1 450 - 2300 €. Hinta-arviot sisältävät hoidon suunnittelun, implantin asetuksen sekä proteettisen hoidon.

Myös irtoproteesille voi saada lisätukea implanteista. Muuten usein hankalasti pysyvä alaleuan kokoproteesikin saadaan implanteilla varsin tukevaksi.

Maksuton implanttihoitoarvio

Voit varata ajan maksuttomaan arvioon keinojuurihoidon sopivuudesta. Jätä ajanvarausta varten yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen implantti@dentti.fi tai jätä yhteydenottopyyntö yhteystiedot-sivun kautta.