Paikkaushoidot ja Cerec-täytteet

Reikiintyneen, kuluneen tai lohjenneen hampaan korjaamiseen on tänä päivänä tarjolla paljon eri vaihtoehtoja. Tavallisin paikkamateriaali on hampaanvärinen muovi. Muovia käytetään usein etuhampaiden paikkauksissa ja myös pienemmissä takahammasalueen täytteissä.

Yksittäinen puuttuva hammas voidaan joskus korvata naapurihampaisiin yhdistetyllä paikka-aineesta valmistetulla lasikuitulujitteisella kevytsillalla.

Suuremmissa, erityisesti purentarasituksen alaisissa takahampaiden paikoissa voidaan käyttää paremmin kulumista kestäviä, keraamisia materiaaleja. Nykyaikainen, kestävä ja toimiva vaihtoehto suussa valmistettaville paikoille on suun ulkopuolella valmistettu Cerec-täyte.

Paikka voidaan muotoilla purennan kannalta toimivammaksi ja tavallista muovia huomattavasti kovempana se ei lohkea ja kestää kulumista paremmin.

Cerecillä voidaan toteuttaa matalaksi kuluneiden purentojen kunnostamisia ja korotuksia sekä myös värjääntyneiden, paljon paikattujen hampaiden esteettisiä hoitoja.

Jos hampaistolle tehdään laajempia, useampien hampaiden korjauksia samalla hoitojaksolla, säästyy aikaa ja myös rahaa. Tällöin myös yksittäisten paikkojen hinta on selvästi edullisempi.

Maksuton Cerec-arvio

Arviokäynnillä hammaslääkäri tekee alustavan tarkastuksen ja arvion keraamisten täytteiden sopivuudesta ja hoidon kustannuksista. Jätä ajanvarausta varten yhteydenottopyyntö yhteystiedot-sivun kautta.